Frumusețea ieșencei Alexandra Andrioaia nu avea cum să treacă neobservată nici la Cannes. Ea a ocupat primul loc în concursul FashionTV Model Awards, desfășurat în perioada Festivalului de Film de la Cannes 2014, chiar în apropierea covorului roșu.

Alexandra este unul dintre modelele de top din echipa FashionTV România, calitățile sale deosebite fiind apreciate și în cadrul FashionTV Summer Festival 2013, unde a primit un titlu important în concursul Miss Litoral 2013 și a fost desemnată FTV Tourism Mamaia Model în cadrul Black Sea Model Awards 2013. Descoperită de organizația internațională Kasta Morrely din Iași, Alexandra Andrioaia s-a făcut imediat remarcată, iar după ce s-a alăturat echipei de modele FashionTV România, i s-a oferit șansa de a călători spre destinații de vis de pe mapamond, dar și de a apărea în cel mai nou clip al trupei Direcția 5.

Alături de Alexandra, și alte românce s-au întors cu titluri notabile obținute în concursul de frumusețe FashionTV Most Liked Model Awards de la Cannes 2014. Iată lista completă a câștigătoarelor:

Locul I Fashiontv Model Awards – Alexandra Andrioaia

Locul II Most Liked Model – Iuliana Zaborot

Locul III Catwalk Model – Ina Grenfeld

Locul IV Photomodel – Oana Iancu

Locul V Fashiontv Vodka – Iuliana Dumbravă

Locul VI Fashiontv Energy Drink – Oana Bogdescu

Locul VII Fashion Water – Mădălina Cana

Modelele prezente la Cannes au fost selectate pe Fpeople.ro, în cadrul Caravanei FashionTV. Dacă îți dorești să participi și tu la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, să beneficiezi de ședințe foto gratuite și de job-uri remunerate, înscrie-te în Comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana Fashiontv și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.