Casa de parfumuri Molinard din Grasse, Franta a prezentat, in exclusivitate pentru Beautik Haute Parfumerie, noul parfum „160".

Acest parfum a fost creat pentru a celebra cea de-a 160-a aniversare a casei Molinard, si reprezinta o combinatie senzuala in care esentele de zambila si lacramioare constituie notele de varf, cele de ciclamen si Ylang-Ylang, notele de mijloc iar lemnul de cedru si de santal sunt cele mai intense note, cele de baza. Acest elixir de ingrediente exotice este cuprins într-o eleganta sticluta neagra cu incrustatii de cristale Swarovski.

„160" este doar unul dintre numeroasele arome unice create de celebra Casa de parfumuri Molinard. Cu o existenta de peste cinci generatii, Casa Molinard este una dintre cele mai cunoscute si apreciate parfumerii din intreaga lume. 

Persoane cunoscute din lumea modei si a televiziunii precum Alessandra Stoicescu, Livia Dila, Ioana Moldovan, Dana Savuica, Ovidiu Buta, Cristina Cioran, Cristian Samfira, Ileana Badiu, Joaquin Bonilla au fost prezente la evenimentul de lansare si au admirat alaturi de prieteni si presa, in compania Presedintelui Molinard, Jean Pierre Lerouge-Benard, noul parfum lansat.

Cele trei locatii Beautik Haute Parfumerie din Bucuresti:
• Beautik America House – Bd. Nicolae Titulescu, nr. 4-8 (America House), sector 1, tel: 021.319.82.30
• Beautik Baneasa Shopping City – sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 42.D (Baneasa Shopping City), Sector 1, tel: 031.425.29.57

• Beautik Domenii – Str. Al. Constantinescu, nr. 1 (Piata Domenii), sector 1, tel: 021.224.20.08