Luna ianuarie a adus noutati pentru trusa ta de beauty, Coty lansand cateva produse noi pe piata in acest moment.

Baza de machiaj vine de la Miss Sporty care a lansat gama So Clear ideala pentru a uniformiza culoarea tenului,pentru a-l matifia, fara sa il incarce. In plus, gama este antibacteriana, noncomedogenica si ajuta la prevenirea imperfectiunilor. Il folosesti in 3 pasi: batonul corector (pret: 9.9 lei) care iti acopera petele si punctele inestetice, fondul de ten (pret; 15.9 lei) lejer, non-uleios care uniformizeaza si netezeste tenul, si pudra (pret; 15.9 lei) care iti va matifia tenul, fara sa blocheze porii.

8185-1.jpg

Pentru machiajul ochilor alege cateva noi produse de pe piata lansate de Astor si Rimmel.

Mascara ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara de la Rimmel London pentru gene cu volum scandalos are o perie speciala, curbata care alungeste si da volum genelor, rasucindu-le de la baza. Pretul pentru mascara ScandalEyes este de 28 lei.

rtemagicc_rimmelscandaleyes_rock.jpg.jpg

Din aceeasi gama, Rimmel propune si un fard de pleoape cremos în 3 nuante intense: Rich Russet #006, Golden Bronze #005 si Manganese Purple #014. ScandalEyes Shadow Paint are o textura care nu se intinde, nu se strange si e rezistent la apa. Pret: 24.99 lei.

scandaleyes.jpg

Tot pentru machiajul ochilor va recomandam si fardurile luminoase EyeArtist Wet & Dry de la Astor. Fiecare caseta EyeArtist Wet & Dry contine 4 nuante: un iluminator, doua culori de baza si un fard pentru conturul ochilor, plus un aplicator cu capat dublu. Pe spatele casetelor vei gasi si un tutorial cu pasii de urmat pentru un machiaj reusit. Pret EyeArtist Wet & Dry Asstor: 38 de lei.

astor.jpg

Tu ce produs nou ai achizitionat pentru trusa de machiaj in aceasta luna?