Bianca Dumitrescu are vârsta de 20 de ani, este din Jilava si studiază la Școala Natională de Studii Politice și Administrative.

A fost recrutată de scouterii Fashiontv prin intermediul Caravanei Fashiontv de anul trecut și de atunci viața ei s-a schimbat  în mod neașteptat – a participat la diverse evenimente fashion, precum lansări de produse, lansări de colecții, festivaluri de modă și concursuri de frumusețe,  unde impresionat atât publicul cât și juriul cu frumusețea sa aparte. Astfel a câștigat două dintre cele mai râvnite titluri ale acestei veri – titlul de Miss Costinesti și de  Miss Litoral 2016.

A avut norocul de a participa la evenimente inedite internaționale, precum sărbătorirea a 20 de ani de la înființarea Fashiontv, moment marcat cu fast în primăvara acestui an. Cu această ocazie, Bianca a călătorit la Viena, împreună cu întreaga echipă Fashiontv, sărbătorind alături de Michel Adam, fondatorul Fashiontv.  Călătorind și lucrând alături de celelalte modele Fashiontv, Bianca a legat prietenii  strânse cu colegele ei, la care ține atât de mult că le consideră acum ca parte din familia ei.

Motto-ul Biancăi este că toți tinerii trebuie să-și urmeze propriul vis în viață.

Consideră că cel mai important ingredient pentru a avea o carieră de suuces este dorința de a performa, de a fi din ce în ce mai bun. Numai în acest mod, viitorul ne poate rezerva cele mai frumoase surprize și devine o ușă deschisă spre oportunități și reușite.

Pasiunile Biancăi sunt muzica, dansul, sportul și lectura. Totodată iubește să facă shopping.

Bianca le sfătuiește pe tinerele care visează la o carieră de model să se alăture echipei Fashiontv, pentru a avea parte de experiențe de neuitat, prezentări, shootinguri și vacanțe inedite.