Bijuteria Tamara a pregatit clientilor sai o surpriza cu ocazia lunii cadourilor: incepand cu luna decembrie brandul international de bijuterii Konplott by Miranda Konstantinidou (infiintat in anul 1986) este disponibil acum si in Romania in magazinele Tamara.

Designul bijuteriilor Konplott este special creat pentru a satisface nevoia de unicitate a clientilor si este orientat catre individualitate si relatia speciala ce se naste intre bijuterie si purtatorul sau.

Konplott prefera sa lanseze in mod continuu noi colectii, ce se gasesc in serie limitata. Oricat de mare este cererea pentru o bijuterie, o data ce s-a terminat linia, Konplott nu mai produce aceeasi colectie, respectand astfel valorilele brandului : unicitate, exclusivitate, high – quality.

Miranda Konstantinidou, designerul si fondatorul brandului Konplott a fost prima persoana care sa nu fie de origine franceza ce a primit la Paris Premiul presei franceze de moda pentru bijuterii fashion (in juriul ce a desemnat acest premiu s-au aflat printre altele si reviste precum Vogue, Elle si Marie Claire). Miranda Konstantinidou a devenit cunoscuta pentru abilitatea sa de a stabili trenduri in materie de culori si de a combina intr-un mod unic pietre si materiale neobisnuite si deseori rare.

Bijuteriile Konplott reflecta multele trairi ale femeii, tinand cont de starea de spirit si dorintele acesteia. Miranda Konstantinidou creeaza bijuterii pentru viata de zi cu zi, pentru a fi purtate de dimineata pana seara, la birou si la o petrecere, pentru o adolescenta sau pentru o doamna.

 

Toate bijuteriile Konplott sunt create manual si se gasesc in orase precum Paris,Munchen , Luxembrg , Valencia , Beijing Atena, Shanghai si acum si in Romania in magazinele Tamara.