După extraordinarul debut de la începutul lunii iunie, când 25.000 de turiști au luat parte la show-ul din Piața Cazino, Carnavalul Mamaia revine cu nou spectacol excepțional și multe surprize speciale pentru spectatori.

Fashion Summer Festival Mamaia 2014 continuă cu o nouă ediție specială a Carnavalului Mamaia. La începutul sezonului estival l-a interpretat pe Iulius Cezar și a avut-o alături pe scenă pe vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în rolul Cleopatrei. De data aceasta, primarul Radu Mazăre se pregătește pentru un nou rol.

Sâmbătă, 2 august, începând cu ora 20:30, în Piața Cazino din Mamaia, Radu Mazăre va deveni domnitorul Ștefan cel Mare. Carele alegorice vor surprinde din nou turiștii prin decorurile lor impresionante. Costume spectaculoase, o echipă unică de actori, acrobați și tinere superbe, într-un spectacol de proporții care va transpune pe scenă istoria celui mai cunoscut domnitor al Moldovei. Invitate speciale ale evenimentului sunt reputatele interprete Irina Loghin și Maria Cârneci.

Evenimentul va fi transmis live aici, pe Fpeople.ro, dar și pe vacantalamare.stirileprotv.ro (partener media).