Doresti sa te afli in primul rand la cel mai mare festival de moda din Romania, sa vezi in premiera ultimele colectii prezentate de cei mai importanti designeri ai momentului, sa iei parte la cele mai spectaculoase momente din moda ale anului?

Fpeople.ro te trimite la Bucharest Fashion Week editia noiembrie 2009!

Participa la concursul nostru, raspunde corect intrebarilor propuse de noi si te poti califica la tragerea la sorti pentru una dintre cele 3 invitatii, cate una pentru fiecare zi de festival! Raspunsurile intrebarilor le vei completa in casetele de comentarii de mai jos. Fiecare intrebare are doar un singur raspuns corect pe care il poti afla cititnd articolele marcate de noi.

Pentru a putea participa trebuie sa ai rezidenta in Bucuresti si sa ai varsta de peste 16 ani. Participarea la concurs se face pe baza unei adrese de email valida pentru ca doar astfel te putem instiinta daca ai castigat.

Cei care au raspuns corect la toate cele trei intrebari si au fost selectati prin tragere la sorti vor fi notificati prin email si anuntati pe siteul nostru. Extragerea va avea loc in cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie 2009 iar invitatiile vor fi trimise pe email si va veti prezenta cu ele in format printat in ziua si ora mentionate in aceste invitatii.  

Intrebare 1: Ce isi doreste Gabriel Hennessey sa se scrie despre el in presa peste 10 ani? (Afla raspunsul corect din acest video)

a. Ca are 3 copii sanatosi;

b. Ca este cel mai cunoscut fotograf;

c. Ca a semnat o revista importanta;

 

Intrebare 2: La ce anume ajuta tratamentele cu foita de aur? (Afla raspunsul corect citind acest articol

a. Are efect antioxidant;

b. Elimina durerile de maini;

c. Pigmenteaza pielea;

 

Intrebare 3:  In ce an a castigat modelul Claudia Neghina premiul Modelul anului in Romania? (Afla raspunsul corect citind acest articol)

a. 1998

b. 2007

c. 2008  

 

Concursul s-a incheiat miercuri 25 noiembrie 2009. Puteti afla care sutn castigatorii aici.