UPDATE: Semi-finalistii FashionTV Designers Contest, care se afla acum in atelierele Atmosphere unde lucreaza la o colectie finala, sunt: Medea Kope, Diana Ionela Iordache si Viorel Rusu.

Cei trei semi-finalisti isi vor prezenta creatiile in cadrul unui eveniment Atmosphere, in 11 aprilie 2014, la Casa Vernescu din Bucuresti.

Vrei un job permanent in industria modei? FashionTV, prin intermediul noii aplicatii FashionJobs de pe Fpeople.ro, iti ofera o oportunitate cu adevarat unica. Poti castiga unul dintre cele 2 posturi de designer vestimentar la casa de moda Atmosphere Fashion, dar si sansa de a-ti prezenta colectia la evenimentele FashionTV din toata lumea.

Fashion TV Designers Contest premiaza creativitatea, originalitatea si tinerele talente. Concursul se adreseaza studentilor si absolventilor unei facultati de Arte Plastice, sectia Moda/Design vestimentar, dar si tinerilor talentati care isi doresc o cariera de designer, fara a avea studii de specialitate. Fiecare concurent trebuie sa se inscrie sau sa aiba deja un cont cu profilul designer in comunitatea Fpeople.ro.

Esti talentat? Creeaza intre 1 si 5 schite cu propuneri vestimentare pornind de la tema concursului „Tinuta FashionTV” si reprezentand Tinuta de seara, Tinuta Casual si Tinuta de plaja (costum de baie). Intra apoi in contul tau, uploadeaza schitata/schitele tale in sectiunea Galerie si aplica pentru job in sectiunea FashionJobs.

*logo-urile fashiontv pentru brand-uire le gasiti in galerie

Concursul se desfasoara in perioada 25 februarie – 4 aprilie 2014 si cuprinde mai multe etape pe care le poti afla din Regulament. Citeste cu atentie Regulamentul. Asigura-te ca intrunesti toate conditiile de participare.

In finala vor ajunge 8 concurenti, care vor avea sansa de a-si realiza creatiile in atelierele Atmosphere Fashion din Bucuresti. In data de 4 aprilie va avea loc evenimentul de prezentare a creatiilor si desemnarea celor doi castigatori ai concursului. Juriul va fi format din designeri vestimentari ai casei de moda Atmosphere si specialisti FashionTV.

Timeline concurs

  • 25 februarie – 26 martie 2014 – perioada de inscriere si upload schite
  • 27 martie – anuntarea finalistilor
  • 29 martie – 3 aprilie – partea practica in atelierele Atmosphere Fashion
  • 4 aprilie – prezentarea creatiilor si desemnarea castigatorilor

Creeaza-ti un cont de designer in comunitatea Fpeople!