Echipa Fashiontv Romania va fi prezentă și anul acesta, la cel mai mare eveniment dedicat vitezei – competiția de Grand Prix Formula 1 ce va avea loc în incredibilul Abu Dhabi. Totodata, în cadrul evenimentului va fi lansat cel mai recent film ce îl onorează pe marele creator de moda, The Genius of Gianni Versace.

Extravaganța acestui eveniment precum și setup-ul insolit și facilitățile luxuriante specifice capitalei Emiratelor Unite vor atrage în incredibilul Abu Dhabi personalități din întreaga lume. Astfel, poți participa, alături de frumoasele modele Fashiontv România câștigătoare ale concursurilor de miss organizate de Fashiontv, la evenimente unice, precum prezentări de modă, F Party-uri în locatii spectaculoase, photoshootinguri. Poți prezenta publicului international colecții couture, cât și colecțiile Fashiontv.

Călătorii, distracție, colaborări cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor! Ce îți poți dori mai mult? Alătură-te brandului nostru profesionist, de renume international și împlinește-ți visele!Înscrie-te prin formularul de mai jos și poți călători și tu, alături de echipa Fashiontv, la Abu Dhabi Grand Prix.

Fashiontv nu percepe taxe de înscriere sau taxe pentru ședintele foto, iar deplasările sunt gratuite, toate facilitățile fiind asigurate. Participă si tu la castingul Fashiontv trimitandu-ne un mesaj pe pagina de Instagram cu varsta, inaltimea si greutatea ta.

Fashiontv crede în frumusețea și inteligența tinerelor din România! E randul tău să crezi în tine!

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă!

Dă click aici pentru a afla informații despre edițiile trecute ale Abu Dhabi Grand Prix la care au participat modelele Fashiontv!