Frumusețea salvează lumea! Frumusețea aduce pace! Ediția din acest an a Miss Universitas este dedicată păcii mondiale.

Miss Universitas For Peace este un concurs internațional care promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor, într-un eveniment de înaltă clasă. În acest an, conceptul tradițional al concursului de frumusețe este ridicat la rang înalt și i se oferă un scop semnificativ. De data asta, Miss Universitas va fi mai mult decât un simplu concurs de frumusețe tradițional. Ci este un mijloc prin care oamenii sunt invitați și inspirați să fie buni vecini, să fie blânzi și să se unească întru pace.

Concursul se adresează tuturor studentelor europene, concurentele fiind aleși din toate universitățile din țările europene.

Pentru a fi admise la concurs, candidatele trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă un aspect fizic plăcut și armonios, atitudine și spontaneitate în exprimare, să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani, să aibă o înălțime de minim 1,70 m.

Concursul va nominaliza 3 finaliste. Acestea se vor califica automat la concursul internațional Miss Europa, unde vor putea câștiga titlul de Miss Europa 2022, precum și premii internaționale!

Premiile concursului Miss Universitas For Peace:

  • Participare la evenimentele Fashiontv din Milano, Paris, Atena, Monte Carlo, Abu Dhabi, Singapore, Hong Kong, New York, precum și participarea la finala Miss Fashiontv din Thailanda și finala Miss Europe la Atena.
  • Participarea la producții de film de la Hollywood.
  • Participare prin intermediul Fashiontv la castinguri internaționale organizate de cele mai importante agenții internaționale de modeling din Milano, Paris și New York.
  • Laptop-uri și smartphone-uri de înaltă tehnologie de la Cryptodata.

Toate concurentele selectațe pentru a participa la Miss Universitas For Peace vor fi premiate cu produse cosmetice, haine si accesorii Fashiontv. Concursul va beneficia și de promovare internațională prin Fashiontv, cea mai importantă televiziune de modă din lume.

Pentru a te înscrie, te rugăm să completezi formularul de mai jos:

Fotografii de la edițiile anterioare ale Miss Universitas