Pentru prima data tinerii single care au dorit sa-si petreaca Ziua Indragostitilor intr-un mod cat mai interactiv, amuzant si plin de actiune, au ales sa participe la concursul de speed dating, organizat cu ocazia lansarii in cinematografe a filmului Din Paris, cu dragoste, de catre MediaPro Distribution.

Tandem Cafe a oferit duminica seara decorul ideal pentru o serie impresionanta de intalniri fulger, in cadrul carora timp de 5 minute toti participantii au avut ocazia sa se cunoasca intre ei, sa schimbe impresii si sa-si noteze persoanele alaturi de care si-ar dori sa formeze un cuplu. In continua miscare, baietii s-au plimbat neincetat pe la mesele fetelor, intr-o atmosfera extrem de placuta, sustinuta de energia specifica intalnirilor rapide, care spre amuzamentul tuturor nu a lasat prea mult timp de galanterii.

 

Extrem de veseli, cei mai multi dintre participanti au plecat acasa insotiti, in urma concursului de speed dating formandu-se 10 cupluri reusite, care au primit drept premii invitatii la filmul Din Paris, cu dragoste si vouchere la Tandem Cafe. Pentru multi dintre ei prima intalnire s-a produs chiar de Ziua Indragostitilor, cateva cupluri alegand sa ramana in locatie, fiind extrem de multumiti de alegerea facuta.

Cei care vor sa experimenteze speed datingul au in continuare sansa sa o faca, in Tandem Cafe (www.intandem.ro), o locatie dedicata in exclusivitate acestui gen de evenimente.

Filmul care ii are ca protagonisti pe John Travolta, Jonathan Rhys Meyers si Kasia Smutniak, Din Paris, cu dragoste a mutat actiunea si umorul din sala de cinema la primul speed dating de Valentines Day, oferind o experienta memorabila tinerilor dispusi sa experimenteze senzatii tari.

Din Paris, cu dragoste poate fi vizionat in momentul de fata in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cityplex (Bucuresti si Constanta), Lotus (Oradea) si Odeon Cineplex (Cluj).