Primaria Municipiului Constanta si Fashiontv Romania, cu sprijinul Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania si Asociatiei Litoral – Delta Dunarii au placerea sa va invite vineri 27.04.2012, ora 21.00, la Office Club Mamaia in incinta Grand Hotel Rex, la evenimentul de lansare a proiectului “Tourism Summer Festival 2012”.

Sub motto-ul “FRUMUSEȚE, CLUBURI, DISTRACȚIE, PETRECERI”, Primaria Municipiului Constanța și Fashiontv Romania doresc ca prin intermediul proiectului “Tourism Summer Festival 2012” sa promoveze turismul de pe litoralul romanesc in peste 180 de țari incluzand și Romania, prin organizarea unei serii de evenimente speciale de calibru internațional.

Obiectivele acestui proiect sunt atat stimularea dezvoltarii turismului de pe litoral cat și promovarea prin intermediul Fashiontv la nivel global a brandului Mamaia și a brandului de țara prin evenimente unice ce prezinta cele mai importante atracții ale litoralului romanesc, adresandu-se atat turiștilor romani cat și straini.

Programul evenimentelor organizate in Piața Casino Mamaia sub egida Tourism Summer Festival 2012 este urmatorul:

27 aprilie -1 mai – MAMAIA OPENING WEEKEND – in Office Club Mamaia

3-4 august 2012 – ROMANIAN FASHION WEEKEND

10-11 august 2012 – BABY WEEKEND

17-18 august 2012 – INTERNATIONAL FASHION WEEKEND

Pe intreaga perioada a evenimentelor (6 iulie – 18 august) se vor realiza petreceri in cluburile de pe litoral implicate in acest proiect cat si clip-uri cu hotelurile participante ce vor fi difuzate in cadrul rubricilor Fdestination și Fpeople de pe Fashiontv International.

Mulțumim partenerilor noștri:

Golden Tulip, Phoenicia, Mercur, Summer Land, Victoria, Palm Beach

Savoy, Iaki, Majestic, Astoria, Perla, Dacia Sud, Dorna, Malibu, Florida, Flora, Palas-Pelican, Bavaria Blu, Oxford, Megalos

Modern, Central, Tomis, Ambasador, Aurora, Blue Beach

Office, Fratelli, Crema, Tribute, Jezoo, Bellagio, Crush, Ego, Mania

Detalii la: office[@]ftvromania.ro