Fashiontv și Primăria Municipiului Constanța invită turiștii la un nou weekend de evenimente în Piața Cazino din Mamaia, în cadrul proiectului Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

UPDATE! Din cauza conditiilor meteorologice, evenimentul se amana pentru luni, 25 august!

Duminică, 24 august, începând cu ora 20:30, pe scena Fashiontv din Piața Cazino va avea loc evenimentul Fashion Tourism Awards Litoral. O gală cu prezentări de modă și invitați speciali, printre care numeroase personalități din showbiz și lumea afacerilor, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri, cluburi. Evenimentul are drept scop recunoașterea contribuțiilor deosebite aduse industriei turistice din stațiunea Mamaia în sezonul 2014.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 sunt transmise în direct pe site-ul Fashiontv România – www.fpeople.ro.

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii de Fashiontv în cadrul Fashion Summer Festival 2014.

Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia este realizat de Fashiontv România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.