Săptămâna Modei de la Paris pentru sezonul primăvară-vară 2015 e în plină desfășurare, iar frumoasele modele Fashiontv România se află în această perioadă în capitala Franței pentru a promova colecția Fashiontv Eyewear.

Câștigătoare din acest an ale concursurilor Black Sea Model Awards și Miss Litoral, dar și alte modele de top Fashiontv România participă la evenimentele exclusiviste organizate de brandul internațional Fashiontv la Paris. Miss România Maria Iacob, câștigătoarele Miss Litoral Andreea Giurea și Iuliana Dumbravă, Diana Sbuciumelea, Malvina Kiriac, Anastasia Dumbrăveanu, Alexandra Andrioaia, Irina Ceban, Cătălina Pînzaru, Denisa Andronie, Bianca Balla, Diana Șerban, Andreea Mirică, Inga Ojog și nu numai sunt vedetele campaniei de promovare a colecției de ochelari de soare, rame personalizate și lentile de contact, lansate de Fashiontv în colaborare cu Tommy Fashion.

Vezi și: VIDEO! Modelele Fashiontv, într-o ședință exclusivă realizată la Cannes 2014 pentru F Eyewear

Imagini în exclusivitate de la Paris, în galeria de mai jos!

modele-fashiontv-romania-paris-2014-92.jpg

Vrei să devii model Fashiontv? Și tu ai o șansă! Creează-ți cont în Comunitatea Fpeople.ro și aplică la joburile din secțiunea FashionJOBS!

Foto: Alex Matei