martie 2013
Dieta pentru saptamana 8 – MARTI
MARTI Mic-dejun - 3 linguri mari de fulgi de ovaz cu o lingura de fructe goji, o lingura de premix de seminte + 150 ml lapte de cocos + lingura de miez de nuci crude
Sa fie culoare! Iata ce produse de make-up sunt must-have in acest sezon
Sunt convinsa ca si voi ati asteptat sezonul cald la fel de nerabdatori ca mine. Va propun sa trageti trusa de make-up mai aproape si sa va uitati cu atentie in ea. Acum e momentul
Manifesto Yves Saint Laurent, parfumul femeii moderne
Noul parfum Manifesto Yves Saint Laurent sarbatoreste indrazneala femeii, o aroma ce celebreaza spiritul liber al femeii puternice si sigure pe sine. Manifesto de la YSL reprezinta un manifest al femeii moderne, al celei ce
Dieta pentru saptamana 8 – LUNI
LUNI Mic -dejun - 3 linguri de fulgi de ovaz + 2 lingurite mix de seminte + 100 gr kefir + un pumn mic de prune dezhidratate bio. Gustare - 200 ml suc proaspat stors
Eveniment ‘Restaurant Salt’ -galerie foto
Noul restaurant Salt a incantat prin flexibilitatea si accesibilitatea in spiritul carora a fost conceput meniul in specific international, o paleta culinara ce recomanda Salt atat pentru intalnirile formale, cat si pentru cele degajate. Meniul
martie 2013
Dieta pentru saptamana 8 – MARTI
MARTI Mic-dejun - 3 linguri mari de fulgi de ovaz cu o lingura de fructe goji, o lingura de premix de seminte + 150 ml lapte de cocos + lingura de miez de nuci crude
Sa fie culoare! Iata ce produse de make-up sunt must-have in acest sezon
Sunt convinsa ca si voi ati asteptat sezonul cald la fel de nerabdatori ca mine. Va propun sa trageti trusa de make-up mai aproape si sa va uitati cu atentie in ea. Acum e momentul
Manifesto Yves Saint Laurent, parfumul femeii moderne
Noul parfum Manifesto Yves Saint Laurent sarbatoreste indrazneala femeii, o aroma ce celebreaza spiritul liber al femeii puternice si sigure pe sine. Manifesto de la YSL reprezinta un manifest al femeii moderne, al celei ce
Dieta pentru saptamana 8 – LUNI
LUNI Mic -dejun - 3 linguri de fulgi de ovaz + 2 lingurite mix de seminte + 100 gr kefir + un pumn mic de prune dezhidratate bio. Gustare - 200 ml suc proaspat stors
Eveniment ‘Restaurant Salt’ -galerie foto
Noul restaurant Salt a incantat prin flexibilitatea si accesibilitatea in spiritul carora a fost conceput meniul in specific international, o paleta culinara ce recomanda Salt atat pentru intalnirile formale, cat si pentru cele degajate. Meniul