Frumoasa suceveancă Iuliana Dumbravă este câștigătoarea marelui titlul Miss Litoral 2014. Studentă a Facultății de Geografie din București, la specializarea Turism, acest premiu este pentru Iuliana o dublă oportunitate, care îi va influența atât cariera de model, cât și cea în turism.

Miss Litoral 2014 va participa la campaniile de promovare a turismului românesc realizate de FashionTV, urmând să călătorească în destinații precum Dubai, Londra și Hong Kong. Experiența în modeling a Iulianei a început în urmă cu câteva luni, când în urma unui casting organizat de Caravana FashionTV, a fost selectată și a ajuns să participe la evenimentele exclusiviste FashionTV de la Monte Carlo, Viena și Cannes din primăvara acestui an. Cel mai impresionant loc în care a călătorit cu FashionTV este, însă, China: „Mi s­a părut încă de la început o destinație excentrică, unde singură, cel puțin deocamdată, nu aș fi avut ocazia să călătoresc. A fost minunat, am petrecut clipe deosebite acolo”, ne povestește Iuliana.

iuliana-dumbrava-miss-litoral-2014-33.jpg

Frumoasa suceveancă se descrie drept o tipă ambițioasă, responsabilă, punctuală și le admiră pe Adriana Lima și Mădălina Ghenea. În timpul liber, se relaxează alături de prieteni și îi place să asculte muzică atunci când e la volan.

Iuliana e model diamond în Comunitatea Fpeople.ro! Toate modelele FashionTV au cont, creează-ți și tu!

Ai peste 1,75 metri înălțime și îți dorești o șansă ca a Iulianei? FashionTV organizează în Mamaia cel mai important concurs internațional care lansează modele de podium, cu șanse la o carieră pe marile catwalk-uri internaționale: Black Sea Model Awards. Click aici pentru a afla cum te înscrii!

Foto: Alex Matei, arhiva personală