Cu ocazia celei de-a doua aniversari a casatoriei lor, pe 30 aprilie 2010, Mariah Carey si sotul ei, actorul si rapperul american Nick Cannon, au ales sa se casatoreasca…din nou. "Ne vom casatori in fiecare an!", a declarat Nick, "asta e traditia noastra".

Cei doi s-au casatorit oficial la inceputul anului 2008 si au declarat pentru presa internationala ca planuiesc ca fiecare aniversare sa si-o sarbatoreasca reinnoindu-si juramintele."Anul acesta vom aniversa cu o alta nunta. Vom organiza o petrecere pentru a marca cei doi ani de casnicie", a declarat Cannon.

Mai mult, in fiecare an actorul in varsta de 29 de ani este nevoit sa ii cumpere "miresei" sale un alt inel cu diamant. "Anul acesta va primi ceva special", a mai declarat Nick.

Traditia anuala neobisnuita nu este unicul semn dinstinctiv al cuplului. In 2008, cand s-au casatorit pentru prima data, cei doi si-au facut tatuaje pentru a marca ocazia. "Inelele sunt speciale si interesante, dar pentru mine tatuajele inseamna mai mult decat orice. Sunt cu adevarat pentru totdeauna si arata dragostea pe care o purtam unul celuilalt", a declarat Cannon la acea data.