Caravana FashionTV le oferă super-oportunități tinerelor care participă la preselecții. Șase dintre româncele selectate au fost invitate de FashionTV în Shanghai, China, unde au filmat pentru noua colecție de ochelari de soare FashionTV Eyewear by Tommy Fashion.

Modelele FashionTV Roxana Popîrțac, Iuliana Dumbravă, Daniela Boguță, Ana Ciritel, Alice Druță Mateescu și Andreea Rotaru au călătorit recent în China. Frumoasele românce s-au aflat acolo pe perioada Festivalului de Film din Shanghai, unde au promovat mega-producția FashionTV – FALCONMAN, Wings Of Desire și, în acelai timp, au realizat filmări speciale pentru postul internațional FashionTV, într-un film de prezentare a noii colecții de ochelari de soare FashionTV.

modele-fashiontv-china46.jpg

Profită și tu de această vară pentru a vedea lumea! FashionTV România pregătește o vară plină de evenimente extraordinare! Înscrie-te în Caravana FashionTV și îți poți petrecere vara pe litoralul românesc sau poți călători spre alte destinații superbe din întreaga lume.

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! FashionTV îți dă o șansă!

Înscrie-te în castingul online pentru Caravana FashionTV, aici, pe Fpeople, iar noi te vom contacta. Trebuie doar să ai un profil de model în Comunitatea Fpeople.ro, unde să putem vedea datele tale de contact (lasă-ne numărul de telefon, pentru a putea lua legătura cu tine) și cât mai multe fotografii actuale cu tine. Toate datele pe care ni le furnizezi sunt confidențiale.

Ești din București? Înscrie-te online aici!

Ești din celelalte orașe ale României? Înscrie-te online aici!

Ești din Republica Moldova? Înscrie-te online aici!