Chiar dacă gusturile sunt diferite, frumusețea este un aspect ce nu poate fi ignorat. Liniile armonioase ale corpului sau expresivitatea feței unei femei sunt și vor rămâne subiect de inspirație pentru fotografi și stiliști, iar o femeie frumoasă este remarcată și apreciată pentru calitățile sale.

Ochii expresivi, buzele voluptoase, talia delicată sau mișcările feline sunt doar câteva exemple din ceea ce putem numi frumos. Și totuși, se spune că frumusețea vine din interior.

Fotografii apreciază frumusețea ca fiind simetrie și expresivitate. Da, simetria feței (partea stânga ar fi ideal să fie perfect egală cu partea dreaptă, ceea ce de cele mai multe ori nu se întâmplă, iar asta nu este vizibil cu ochiul liber) este importantă și te ajută să fii prietenă cu aparatul de fotografiat. Cu cât ai trăsăturile mai echilibrate, cu atât ai șanse mai mari să fii apreciată pentru asta.

Apoi, expresivitatea este un alt factor cheie. Îți determină succesul în fața camerei de filmat sau de fotografiat și influențează prima impresie pe care o lași atunci când ajungi la un casting. Expresivitatea feței este un aliat de nădejde în cariera de model, pentru că asta înseamnă în același timp că ești fotogenică și telegenică.

Dacă vrei să îți dezvolți fotogenia, exersează. Data viitoare când ești în fața aparatului de fotografiat, nu încerca doar să pozezi, încearcă să trăiești o stare, să simți o emoție, în funcție de moment. Poți fi puternica, poți fi provocatoare, poți fi delicată, poți fi visătoare, poți fi supusă sau dominatoare, așa cum vrei. Important este să îți folosești abilitățile de a intra în pielea personajului, pentru că apoi ședința se va derula natural, iar rezultatele vor fi pe măsură.

sfaturi-pentru-tinerele-modele4.jpg

Vei vedea în timp, cele mai reușite ipostaze ale tale sunt cele în care “simțeai bine”, iar asta se vede și în fotografii. Pentru că un corp perfect modelat sau o față frumoasă nu pot fi puse în valoare fără să te simți bine. În interiorul tău. Iar dacă faci asta, cu siguranță te distrezi copios în cea mai mare parte a timpului!

Așadar, ce înseamnă faptul că frumusețea vine din interior? Înseamnă că ești de două ori mai frumoasă atunci când radiezi pentru că te simți bine și trăiești emoții pozitive. Nu întâmplător o femeie frumoasă este de cele mai multe ori și o femeie încrezătoare, care se simte bine să fie propria persoană.

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Pinterest, Jalouse