Irina Marinescu, Colectia Tipologii primavara/vara 2010

Nu vorbesc despre nuante, nu vorbesc despre culori, nu vorbesc despre haine. Am sa vorbesc despre oameni. Oamenii, la randul lor, vor impartasi cate un secret hainelor.

"Tipologii" este ca o poveste fara sfarsit, o poveste despre forta, despre inocenta, despre lucrurile simple, despre altruism, despre dragoste, despre imagine. Personajele principale ale acestei povesti sunt oamenii pe care ii admir, oamenii care m-au facut sa vad lucrurile altfel, oamenii care au modificat traiectoria unei secunde din viata mea printr-un gest, printr-un cuvant, printr-un suras.

"Tipologii" este un proiect care vorbeste despre lumea mea. In adevaratul sens al cuvantului. 15 capitole, 15 personaje, 15 fragmente. Eu cred ca fara acesti oameni, societatea in care traim ar fi mai trista, mai saraca, mai anosta. Tocmai din acest motiv am ales sa va fac cunostinta, pentru ca fara ei nu as mai fi eu. Nu as mai visa atat de des, nu as mai crede in dragostea absoluta, in prietenie si in forta magica, atemporala a gesturilor neconditionate.

Sunt coplesita de spontaneitatea cu care acesti oameni au acceptat sa se lase descoperiti. "Tipologii" se refera, de fapt, la o poveste incredibila de dragoste.

Accesorii: Mihut Boscu si Mihaela Buhaev pentru Irina Marinescu