In sezonul rece trebuie sa fii mult mai atent cu sanatatea ta decat de obicei. La primul semn de durere in gat trebuie sa actionezi ferm.

Trachisept calmeaza durerile de gat si iritatia cavitatii orale si elimina disconfortul, fiind o solutie sigura, naturala, fara efecte adverse, bazata pe ingrediente apicole (propolis, miere).

Trachisept este adjuvant in tratamentul racelii si gripei , al inflamatiilor cailor respiratorii si cavitatii orale, este prietenul ce promite sa-ti fie alaturi cand suferi, oferind ingrijire si multa caldura .

Produsul vine in ajutorul intregii familii in 4 variante 100% naturale, fara a fi invaziv, combinand remediile traditionale apicole si naturale.

Trachisept cu miere si propolis-pret recomandat 14 RON
Trachisept cu miere si lamaie- pret recomandat 9,2 RON
Trachisept cu miere si fructe de padure- pret recomandat 9,2 RON
Trachisept cu mentol si eucalipt- pret recomandat 9,2 RON

Multiplele beneficii aduse de cele 4 variante ale gamei fac din Trachisept un produs unic prin: ameliorarea si calmarea durerilor de gat (miere, propolis), proprietati balsamice si calmante la nivelul mucoasei respiratorii (mentol, eucalipt), aport de vitamina C pentru cresterea rezistentei organismului in sezonul rece (lamaie, extract de zmeura si maces). Propolisul, supranumit si "antibioticul natural" este un amestec de substante naturale ce ii confera acestuia proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale. Mierea are efect tonifiant si impreuna cu propolisul creste rezistenta organismului la actiunea virusurilor si bacteriilor.

Trachisept te ajuta sa treci mai usor peste clipele cand parca ai o mie de ace in gat ….