Vrei sa iti petreci sfarsitul de saptamana in Mamaia, cea mai populara destinatie de vacanta a verii? Voteaza-ti favorita la concursul de frumusete Fashiontv Black Sea Model Awads 2014 si poti castiga o noapte de cazare in Mamaia.

Fashiontv te premiaza! Acceseaza aplicatia Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, voteaza-ti concurenta favorita si castiga o noapte de cazare si distractie pe 15 august, in unul dintre hotelurile din Mamaia, cea mai populara si dorita statiune de la mare din aceasta vara. In plus, Fashiontv iti ofera si o invitatie de participare la evenimentul ce gazduieste concursul de frumusete, unde ai posibilitatea de a-ti sustine favorita.

Acceseaza aplicatia concursului international de frumusete Fashiontv Black Sea Model Awards 2014 — > https://apps.facebook.com/fpeople-model-awards/ , voteaza-ti favorita si castiga cu Fashiontv o noapte de distractie la Mamaia!

Fashiontv acorda 4 premii, castigatorii fiind desemnati prin tragere la sorti. Se califica in concurs participantii care un numar minim de 35 de voturi acordate oricarei concurente favorite din aplicatia concursului international de frumusete Fashiontv Black Sea Model Awards 2014 de pe Facebook. Voturile se pot acorda cate 5 voturi/ora. Concursul se va desfasura in perioada 11.08 – 14.08.2014 si se va incheia in ziua de 14.08 la ora 13.00. Cei 4 castigatori vor fi anuntati de catre echipa fpeople.ro in data de 14.08 si vor intra in posesia premiului in momentul cazarii care va fi valabila pana pe data de 16.08,pana la check-out, pe baza buletinului sau cartii de identitate.