Nascut si crescut intr-o faimoasa statiune montana din Romania, Sinaia, crede ca urmatorul porverb este reprezentativ atat pentru el cat si pentru fiecare iubitor de muzica :” Without music, life would be a mistake”(Friedrich Nietzsche)

Prima intalnire cu muzica a avut-o in 1996 cand a inceput sa colectioneze si sa asculte cat mai multa muzica si de aici decizia a venit de la sine: A devenit DJ mixand in numeroase cluburi.

In 1997, o data cu colaborarea din cadrul Radio 21, a atins urmatorul nivel ca profesionist si pas cu pas plecand de la realizator de programe a urcat si ultima treapta devenind director de statie.

Nu s-a oprit aici si am lucrat si la Radio Brasov, Mix FM & Radio 21 Bucuresti.

Apropierea fata de muzica house de calitate s-a petrecut o data cu rezidentiatul din Clubul OFFICE din Predeal & Bucuresti, aici a experimentat mai multe valente ale muzicii dance si house incercand sa gaseasca reteta alchimiei dintre sunet si emotie!Tot in acest club a fost a primit numele sau de scena: DJ SMILEY fiind un raspuns a zambetului care lipsea , o viceversa a seriozitatii pe care o afisa cand mixa.

In 2005 a respirat aerul diminetilor “tarzii” fiind unul din pionierii cluburilor de after-hours “SUGAR”si de aici au venit numeroasele invitatii de a mixa in cluburi din toata tara.

In aceasi sfera a muzicii este inclusa si colaborarea cu Fashiontv Romania ocupand functia de director muzical, unde realizeaza productia pentru toate show-urile si festivalurile de moda si bineinteles, toate after party-urile din Romania cat si cele din strainatate: Monte Carlo, Cannes, Londra, Dubai, Viena etc.

In seturile lui ii place sa includa si sa exploreze muzica house de calitate cu scopul de a uni cat mai multa lume printr-o armonie de pasiune, empatie si gust rafinat.

Haideti sa-l descoperim impreuna prin noul nostrum poriect Fashin Vibe. Haideti sa traim cele mai intense vibratii si emotii ale muzicii asa cum nimic nu o descrie mai bine decat… prin EA insasi!