Începând de astăzi, îți propunem o nouă adresă online unde poți găsi cele mai noi colecții vestimentare și cele mai dorite produse beauty! Un proiect cu totul și cu totul inovator, marca Fashiontv România: www.fashiontvstore.com

Care este inovația? Pe Fashiontv Store intri nu doar pentru a face cumpărături, ci și ca să câștigi bani!

Fashiontv Store este o cale ușoară de a câștiga bani pentru orice pasionată de modă și frumusețe, printr-un simplu share în social media. În plus, Fashiontv Store reprezintă o nouă şi unică oportunitate de promovare şi creştere a vânzărilor pentru orice shop online care activează în aria fashion & beauty.

Cu un singur click, distribuie produsul pe Facebook, iar fiecare cumpărătură făcută prin intermediul post-ului tău trimite o parte din profit direct la tine!

Noul proiect Fashiontv România ajută orice pasionat de modă și frumusețe să câștige bani printr-o metodă foarte simplă: prin photo sharing pe Facebook. Modelele sunt cele care au rolul de promotori și ambasadori ai produselor, popularizând pe Facebook produsele preferate din Store, promovându-le pe propriul profil. Fiecare vânzare realizată prin intermediul link-ului de pe Fashiontv Store share-uit va trimite o parte din profit direct către ele.

EȘTI MODEL și ai mulți prieteni pe Facebook? Atunci poți să îți folosești popularitatea pentru a câștiga bani. Fashiontv Store este un sistem simplu prin care modelele pot promova prin Facebook produse din industria fashion și beauty. Tot ce trebuie să faci ca utilizator afiliat este să te implici activ, dând “share” produselor alese de tine, iar câștigurile vor fi proporționale cu efortul depus.

EȘTI PRODUCĂTOR/COMERCIANT de produse fashion și beauty? Fashiontv Store este sistemul care te va ajuta să atingi o audiență largă pe segmentul de social media. Pay-Per-Sale: plătești doar pentru rezultate! Cu Fashiontv Store nu vei plăti niciodată mai mult decât ai nevoie pentru a obține rezultatele dorite. Trebuie doar să îți selectezi procentajul de comision pentru produsele oferite și fiecare vânzare îți va aduce nu doar vizibilitate online, dar și câștiguri!

Înscrie-te gratuit!

ftvs_logo_black.png

Deții un magazin online și vrei să colaborezi cu Fashiontv Store? Contactează-ne pe adresa office@fashiontvstore.com!