De la look-uri foarte simple, care par abia atinse de câteva tușe foarte discrete de machiaj, până la ochii puternic conturați propuși de Tom Ford sau coafurile cu cozi răsucite din show-ul Marc by Marc Jacobs, tendințele de beauty pentru primăvara 2015 promovează atât figurile angelice, girly, copilărești, cât și stilul glamour, cu trăsături puternic conturate atât prin machiaj, cât și prin coafuri cu volum.

Descoperă cinci propuneri beauty cu personalitate ale unora dintre brandurile celebre care și-au prezentat creațiile în cadrul New York și London Fashion Week. Inspiră-te și nu mai aștepta: poți începe să le porți încă de acum!

DEREK LAM

Un machiaj în tonuri soft, care folosește aceeași nuanță de roz atât pe pleoape, cât și pe buze. Mascara e aplicată cu discreție.

derek-lam.jpg

MARC BY MARC JACOBS

Machiajul aproape insesizabil (dar tenul arată impecabil!) face echipă cu coafura inedită în show-ul Marc by Marc Jacobs pentru primăvară-vară 2015, prezentat la New York Fashion Week. Patru cozi răsucite în formă de coc și dispuse ca o creastă arată foarte girly.

85455_marc-by-mj.jpg

TOM FORD

Buze nude și ochi conturați puternic cu eyeliner negru și un fond gri pudrat. Tom Ford a avut unul dintre show-urile care au atras atenția în timpul London Fashion Week de la începutul acestei toamne. Creațiile vestimentare ale celebrului designer te transformă într-o femme fatale, iar machiajul și coafura pe care le-a propus pentru primăvara 2015 au venit ca o completare a look-ului plin de glamour.

85456_tom-ford.jpg

TOPSHOP UNIQUE

Brandul britanic a optat pentru un machiaj foarte fresh, cu accentul pus pe buze. Iată ce efect frumos poate crea un simplu ruj roșu!

top-shop-unique.jpg

DIANE VON FURSTENBERG

Celebra creatoare și-a asortat creațiile pentru primăvara 2015 cu coafuri în bucle ușoare și un machiaj smokey eyes, în tonuri pământii.

diane-von-f.jpg

Foto: Style.com