Alătură-te echipei Fashiontv și defilează pe podium celui mai spectaculos fashion show ce va avea loc pe 22 noiembrie la Palazzo Versace Dubai!

Cu o arhitectură italiană specifică secolului al XVI-lea, Palazzo Versace Dubai este o capodopera impresionantă, cu grădini luxuriante și decoruri italiane exclusiviste. Acest simbol al stilului de viață Versace va găzdui un show fashion de neratat pe data de 22 noiembrie, făcând astfel din acest eveniment de top unul dintre cele mai așteptate momente din lumea modei din Emiratele Arabe.

Vei beneficia de promovare internațională ca model Fashiontv, precum și de pregătire profesională corectă focusată pe elementele necesare în domeniul modeling-ului profesional internațional: miscare scenică, machiaj, cosmetică și coafură, tehnici de lucru cu fotografii, atitudine, precum și ședințe foto profesioniste pentru realizarea unui book de model.

Cum participi?

Simplu! Te înscrii la castingul online completând formularul de mai jos, și vei fi contactată în cel mai scurt timp de scouterii Fashiontv. Mult succes!

Fashiontv Romania este reprezentant oficial al brandului Fashiontv pe teritoriul României. Sub sloganul Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă, Fashiontv contribuie an de an la dezvoltarea modellingului în România, promovând în peste 190 de țări, de pe 5 continente, modelele din România care își doresc o carieră internațională. Adresându-se unui public foarte bine definit, Fashiontv se bucură de peste 850 de milioane de telespectatori lunar.