Primele zece câștigatoare ale Miss Fashiontv Black Sea vor participa la evenimentele Fashiontv din Milano, Paris, New York și Abu Dhabi, precum și la campania de promovare a brandului exclusivist de bijuterii cu diamante Mouawad.

Miss Fashiontv Black Sea din cadrul Fashiontv Summer Festival 2023 va avea loc pe 1 septembrie, la Loft, Mamaia și va fi transmis pe Fashiontv în 196 de țări timp de trei luni de zile.

Evenimentul va cuprinde fashion show-uri de top, cât si concerte, urmate de o super petrecere pe ritmuri de vara.


Vrei să câștigi premii în valoare de 30.000 Euro? Înscrie-te la casting prin formularul de mai jos și poti fi una dintre câștigătoare! Vei fi contactată cât mai curând de echipa Fashiontv!

Vezi modelele Fashiontv ca protagoniste ale campaniei Mouawad:

  • Diana Croitor este deținătoarea titlului Miss Mouawad, și Iulia Roșca, pe lângă alte câteva titluri de frumusețe, a fost încoronată drept Miss Black Sea.
  • Valeria Faranova este a câștigat al doilea cel mai mare titlu în cadrul concursului internațional Miss Fashiontv Europe care a avut loc la București, iar Clara Linnea a câștigat titlul Miss FTV Star în cadrul aceluiași concurs.

Frumoasele modele Fashiontv România au fost selectate în urma campaniei de casting derulată de brandul exclusivist de bijuterie Mouawad prin intermediul Fashiontv.