Alătură-te echipei Fashiontv și ai șansa de a prezenta în cadrul Cannes Film Festival! Câștigătoarele vor juca în filme marca Hollywood. De asemenea, vei beneficia de promovare internațională ca model Fashiontv, precum și de pregătire profesională corectă focusată pe elementele necesare în domeniul modeling-ului profesional internațional: miscare scenică, machiaj, cosmetică și coafură, tehnici de lucru cu fotografii, atitudine, precum și ședințe foto profesioniste pentru realizarea unui book de model.

Cum participi?

Simplu! Te înscrii la castingul online completând formularul de mai jos, și vei fi contactată în cel mai scurt timp de scouterii Fashiontv. Mult succes!

Fashiontv Romania este reprezentant oficial al brandului Fashiontv pe teritoriul României. Sub sloganul Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă, Fashiontv contribuie an de an la dezvoltarea modellingului în România, promovând în peste 190 de țări, de pe 5 continente, modelele din România care își doresc o carieră internațională. Adresându-se unui public foarte bine definit, Fashiontv se bucură de peste 850 de milioane de telespectatori lunar.