Obiceiurile alimentare, dietele, fumatul, stresul, activitatea fizica intensa, expunerea prelungita la soare, toate acestea contribuie la pierderea tonusului si la îmbatranirea pielii. Pentru a contracara aceste efecte, acum îti sta la dispozitie o noua arma – tratamentul injectabil JALUPRO pe baza de aminoacizi colagenici si acid hialuronic numit si A.R.T. (Aminoacids Revitalization Therapy). La Centrul Dermatologic si Estetic "Dermestetica" (www.dermestetica.ro), sub atenta îngrijire a medicului specialist dermatolog dr. Daniela Popoiu, beneficiezi de A.R.T. – terapia specializata în repararea pielii fragile si deteriorate.

Ridurile ce apar în urma "slabirii" tesutului cutanat se datoreaza deteriorarii de-a lungul timpului a fibrelor de colagen, elastinei si a tuturor componentelor pielii. A.R.T reactiveaza si furnizeaza "materia prima" pentru procesul de producere a colagenului, reducand vizibil ridurile.
Avantajul suprem al acestui tratament pe baza de aminoacizi consta în corectarea defectelor cutanate prin îmbunatatirea calitatii pielii si nu prin umplerea artificiala a ridului. Asadar, terapia A.R.T. garanteaza cresterea elasticitatii pielii, o structura mai compacta a acesteia, dar mai ales atenuarea ridurilor, atat a celor superficiale, cat si a celor profunde.

Modalitatea de administrare este injectabila, prin introducerea intradermica a cocktailul-ui de aminoacizi la nivelul zonei vizate (pe fata, decolteu, dosul mainilor etc). Pacientii trebuie sa stie ca dupa injectare, pielea se înroseste putin dar isi revine la normal dupa maximum 20 de minute. Riscurile tratamentului sunt neglijabile, pentru ca nu s-au descris efecte secundare sau manifestari de intoleranta. Pentru a obtine efecte maxime, ai nevoie de o sesiune de cate 1 injectare/saptamana, timp de 4 saptamani. Testele au demonstrat eficacitatea tratamentului pentru toti pacientii, indiferent de varsta sau sex.

Centrul Dermatologic si Estetic "Dermestetica"- Bd. Aviatorilor nr. 15, tel: 021-222.11.08; 0744.60.20.20