Cel mai nou parfum Salvatore Ferragamo, Acqua Essenziale Blu celebreaza energia si virilitatea carismatica a barbatului contemporan.

Parfumul Acqua Essenziale Blu explorează noi dimensiuni senzoriale, este seducător și puternic fiind inspirat de impulsul natural al apei și autenticitatea stilului Salvatore Ferragamo.

acqua-essenziale-blu.jpg

Vibrațiile picante de cardamon verde îmbrățișează energia grapefruit-ului împreună cu prospețimea bergamotelor, pentru a crea note de vârf delicate și intense. Un twist surprinzător al unei molecule de ultimă generație, cascalone, se alătură aromei de pădure a lemnului de cedru de atlas și notelor de piele afumată de cipriol, evidențiate de aroma puternică a lavandei. Nota de bază este o esență intensă deosebită, grație aromei senzuale de benzoină și a notelor calde de ambrox.

Parfumul este o celebrare rafinată a masculinității și intensității, iar modelul Garett Neff întruchipează perfect caracterul elegant al arhetipului și modei masculine Salvatore Ferragamo, un bărbat hotărât, introvertit și avangardist în același timp.

Pretul parfumului Acqua Essenziale Blu 50ml EDT – 258 lei