Adina Buzatu a stilizat o colectie special pentru barbatul sezonului toamna-iarna 2009. I

Cei mai frumosi manechini din Romania in frunte cu Voicu Panzar (Modelul Anului la Romanian Fashion Awards), Sergiu Ichim sau Petre Condrat au prezentat colectia stilizata de Adina Buzatu, cu piese vestimentare ale unor branduri celebre in lume care se regasesc in garderoba tuturor barbatilor de success din Romania. Cunoscuta stilista a imbinat colectiile italienilor Tombolini Messagerie, Bagutta cu cele ale londonezilor Babette Wasserman si Albert Thurston dar si cu colectia spaniolilor Magnani.

Superbele esarfe colorate semnate de cel mai in voga designer german al momentului Sebastien Daus care au completat out-fit-urile reprezinta o noutate absoluta pentru Romania si se vor gasi doar la TRENDS by Adina Buzatu.
Surpriza serii a fost aparitia la final in calitate de special guest al lui Catalin Botezatu imbracat intr-un superb smoking, croit impecabil la doua randuri de nasturi dupa ultimele tendinte, care ii evidential aspectul fizic de invidiat. Pentru ca poarta adesea tinute TRENDS by Adina Buzatu, Botezatu a acceptat propunerea stilistei de a iesi pe podium in cadrul prezentarii de la Bucharest Fashion Week dovedind inca o data ca titlul de Cel mai Rapid Manechin European castigat in urma cu niste ani a fost pe deplin meritat.

Printre cei care au aplaudat colectia TRENDS by Adina Buzatu s-au aflat si Angela Gheorghiu si Marian Ionescu, Alina Sorescu si Alex Ciucu (Tata si Fiul), Tania Budi, fratii Robert si Ionut Negoita, numerosi oameni de afaceri precum si importanti reprezentanti ai lumii diplomatice.