Cea de-a cincisprezecea colectie a lui Oianu, de la intoarcerea sa in tara, in 2004, este intitulata 153 DTMJ si este prima colectie full pieces, accesoriile fiind de asemenea semnate Adrian Oianu.

Ineditul colectiei sta in printul rochiilor ce a fost realizat in 3D, imprimeurile digitale pe matase naturala, trandafiri si inimi organice fiind o adevarata inovatie pentru designul vestimentar.

Cele  trei elemente esentiale femeii moderne: rochia, pantalonul si sacoul au fost combinate intr-o maniera inedita in cadrul acestei colectii, rezultand rochia-pantalon, rochia-sacou si sacoul-pantalon, toate explorand noi volume. Influenta lui Michael Jackson poate fi simtita in urma asocierilor neasteptate de alb si negru, a materialelor usor lucioase sau a sosetelor brodate cu pietre. 

Din colectie s-au mai facut remarcate si  elemente traditionale romanesti, precum modelele brodate pe ii acestea fiind insa interpretate si implementate pe materiale fine sub forme contemporane, folosind cele mai noi tehnologii.

Designerul Adrian Oianu si-a pus amprenta asupra texturii materialelor folosite, designului imprimeurilor, accesoriilor dar si organizarii acestui eveniment.