Adrian Oianu prezinta Legenda Ielelor la Brasov si Sibiu
24 septembrie
Club Kasho Brasov
Club Kapital Sibiu

Joi, 24 septembrie, la ora 21.30 in Club Kasho (Brasov) si sambata, 26 septembrie, la ora 23.30 in Club Kapital (Sibiu) au loc prezentariile colectiei semnate Adrian Oianu, designerul roman invitat la Festivalul Pasarela Bucuresti/Paris, ce a avut loc in luna mai 2009.

Colectia adusa de Adrian Oianu la Brasov si Sibiu se axeaza pe legenda Ielelor, obicei secular in acest spatiu geografic, care s-a impletit perfect cu credinta crestina de mai tarziu.
Accentul este pus pe feminitate, vulnerabilitate, fragilitate, trasaturi esentiale in traditia noastra. Iar aceasta traditie este subliniata in obiceiuri si cutume specifice poporului roman, in care credinta se impleteste armonios cu obiceiuri ale pamantului si care apropie omul sfios, sensibil, frumusetea fragila a femeii, de Dumnezeu.

Accesoriile din colectie au fost realizate in parteneriat cu Dor by Roxana Davidescu, iar incaltamintea este realizata de Smiling Shoes.
Colectia a fost prezentata in luna mai, in cadrul Festivalului Pasarela Bucuresti/Paris 2009, Adrian Oianu fiind designerul roman invitat de Ambasada Frantei in Romania. La eveniment au participat peste 450 de persoane, fiind urmat de o petrecere privata. Peste jumatate din rochiile din colectia prezentata in cadrul Pasarela Bucuresti/Paris au fost vandute, astfel ca designerul Adrian Oianu a creat in plus 15 tinute noi, care vor fi prezentate in premiera la Brasov si Sibiu.
Rochiile vor putea fi achizionate dupa prezentare.

Intrarea la cele doua evenimente se face numai pe baza de invitatie sau pe baza listelor VIP.