In perioada 26-29 noiembrie, la Rin Grand Hotel se va desfasura cea de-a 12a editie a Bucharest Fashion Week, eveniment transmis de FashionTV in 193 de tari.

In stilul glamorous care l-a consacrat, festivalul va gazdui prezentari de moda spectaculoase semnate de cei mai in voga designeri romani: Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Rita Muresan, Romanitza, Ersa Atelier, Nausica M, Cristiana Purdescu dar si de tineri designeri precum Alexandra Ghiorghie si Izabela Purdescu.
Tendintele in moda sezonului urmator vor fi prezentate si de brand-uri consacrate printre care: BSB, Veronesse, Ocassion, Casa de blanuri MG, Brumihar, Scheremet, sau Dolena, Glamour by Manuela Gaspar, Princess by Ana Radu si Dia Collection.

Noutatea Bucharest Fashion Week noiembrie 2009 este ca tinutele designerilor vor fi purtate de modele de renume international care au defilat pe marile podiumuri ale lumii.

Si pentru ca este un eveniment organizat sub egida FashionTV, Bucharest Fashion Week va prezinta Top Model Romania, concurs de frumusete care a lansat modele de renume ca Valentina Pelinel, Ioana Francia, Claudia Neghina sau Monica Columbeanu. Castigatoarele vor reprezenta Romania la concursurile internationale organizate de FashionTV in 2010.

Ca la fiecare sfarsit de an, FashionTV desemneaza cele mai bune prestatii in moda si modeling-ul romanesc: cel mai bun designer de pret-a-porter, cel mai apreciat model feminin/masculin si nu in ultimul rand, designerul anului in Romania. In premiera anul acesta, la Romanian Fashion Awards vor fi desemnate cele mai fashion personalitati politice.

Bucharest Fashion Week se va incheia pe 29 noiembrie cu Baby Day, ziua dedicata modei pentru copii. Brand-urile care vor da tendintele in moda celor mici sunt: Hello Kitty, Captain Hook, Zig Zag, Calvin Klein, DJ Duchjeans.

www.ftvromania.ro