AG Weinberger revine intr-un blues-show de elita la Palatul Ghika pe data de 26 octombrie, incepand cu ora 20.30. Blues-ul va prinde viata prin interpretarea 100% live a celui mai cunoscut chitarist roman de peste hotare si, deopotriva, un adevarat promoter al blues-ului american in randul tinerilor din Romania.

Din respect pentru publicul care nu scapa niciunul dintre concertele sale, blues-manul vine cu un playlist nou de fiecare data, pentru ca fiecare noua reprezentatie sa fie una speciala. Concertul face parte din proiectul initiat de artist: "Interzis FM – Vezi muzici pe care nu le auzi la radio" si va oferi, prin intermediul unor piese specifice si a unui sound de exceptie, un spectacol de neuitat.

Pepino Popescu, directorul general Vreau Bilet, organizator al acestui eveniment, declara ca, prin intermediul spectacolelor de acest tip, doreste sa extinda cultura blues in Romania, apreciindu-l ca fiind un gen cu foarte multi "adepti", insa cu o oferta (calitativa) mult prea mica fata de cererea mare a publicului.

Celor ce nu doresc sa piarda ocazia de a asculta live una dintre cele mai carismatice voci ale lumii le aducem la cunostinta ca pretul unui bilet este de 40 Ron, si se gasesc in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel – raion Rent A Car, Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring si online prin www.vreaubilet.ro.