Super modelul Alessandra Ambrosio a dezvaluit secretul care ii permite sa aiba mereu o piele fina si stralucitoare: noul epilator Philips SatinSoft, lansat primavara aceasta si in Romania, accesoriul care intregeste un look atent studiat, cel aproape de perfectiune.

„Ca brazilianca, am fost educata de mic copil ca epilarea este un atribut al feminitatii. Imi place SatinSoft pentru ca am gasit, in sfarsit, un produs care se foloseste simplu si rapid, iar rezultatele obtinute dureaza pana la cateva saptamani. Aceste lucruri il fac foarte potrivit pentru stilul meu de viata alert. Il iubesc cu adevarat! Cateva minute de utilizare a SatinSoft imi sunt suficiente pentru o piele neteda, cu aspect ingrijit”, spune frumoasa Alessandra Ambrosio – mama, sotie si fotomodel.

Noile epilatoare Philips indeparteaza eficient firele de par, chiar si pe cele scurte si subtiri, protejand pielea in acelasi timp, datorita sistemului Skin Care. Discurile hipoalergenice cu ioni de argint evita ciupirea pielii si sporesc gradul de igiena, iar capul de epilare este complet lavabil.

Noua gama de epilatoare Philips SatinSoft cuprinde 3 modele: HP6522, HP6520 si HP6519.

Modelul Philips SatinSoft HP6522, in culorile alb si bleu, are cap de radere si dispune de un sistem umed si uscat, care permite utilizarea epilatorului sub dus.

Modelul Philips SatinSoft HP6520, in culorile alb si mov, poate fi utilizat fara fir timp de 30 de minute si se incarca rapid, in doar o ora.

Modelul Philips SatinSoft HP6519 iti ofera toate accesoriile si tehnologiile de baza ale gamei, intr-o carcasa delicat colorata in alb si roz.

noul-epilator-philips-hp6519_1.jpg