Care sunt cele mai actuale combinații stilistice la care apelează o it-girl? Recenta colaborare dintre modelul britanic Alexa Chung și brandul Tommy Hilfiger este o reală inspirație spre cele mai actuale tendințe vestimentare.

Alexa Chung a ales piesele pe care le consideră must-have din colecție Tommy Hilfiger toamna-iarnă 2014/2015, completând ţinutele must-have propuse cu secrete de stil şi imagini exclusive behind-the-scenes din fashion shooting-ul său realizat la Milk Studios din New York. Programul s-a lansat sub numele “Shake Up Your Wardrobe”.

”Alexa este definiţia reala a it girl – este cool, ingenioasă, isteaţă şi are un minunat simţ al stilului”, a declarat designerul Tommy Hilfiger.

Piesele must-have ale sezonului sunt puloverul versatil cu guler-glugă, fusta flare neagră în forma literei A, jambierele negre din piele, cu detaliul moto la genunchi, inspirate de rock-and-roll. Asortează acestei ţinute un “dream coat”- pardesiul supradimensionat cocoon gri din lână, în carouri. Alegerile finale includ bluze button-down în nuanţe indigo și print camuflaj, skinny jeans cu talie joasă și un cardigan bleumarin de lână.

“Sunt foarte entuziasmată sa lucrez cu Tommy Hilfiger – creatorul suprem al stilului preppy”, spune, la rândul său, Alexa Chung.

Lansarea programului Chung Guest Editor este transmisă la nivel global prin intermediul canalelor de social media Tommy Hilfiger. Prietenii și adepții brandului sunt invitați să se alăture conversației folosind #TommyHilfiger pe Facebook, Twitter și Instagram.