Cine este Miss Jupiter 2014? O tanara de 19 ani speciala si cu pasiuni destul de neobisnuite! Bucuresteanca Alina Georgescu face echitatie, studiaza la facultate meteorologia si iubeste sa mearga pe aerodromuri la mitinguri aviatice.

Frumoasa bruneta este studenta in primul an la Facultatea de Geografie, unde si-a ales ca specializare meteorologia. Pentru ca de mica si-a dorit sa devina model. A privit mereu cu entuziasm podiumurile internationale ale modei si a inceput sa o admire pe Cara Delevingne, pentru personalitatea ei dezinvolta. Alina si-a incercat norocul si a participat la un casting Fashiontv. Asa a ajuns sa prezinte in repetate randuri alaturi de Fashiontv si, in aceasta vara, la evenimentele exclusiviste organizate pe catwalk-ul Fashiontv din Mamaia.

„Sunt o persoana activa, iar una dintre activitatile mele preferate este sportul, in special echitatia. Obisnuiesc sa merg deseori pe aerodromuri, la mitinguri aviatice, unde imi doresc sa surprind cele mai frumoase fotografii. Nu numai de la sol, dar si din interiorul avioanelor prezente, in care ma urc pentru aderenalina”, ne povesteste Alina.

alina-georgescu-miss-jupiter-fashiontv-2

Descopera profilul Alinei din Comunitatea Fpeople.ro!

Vrei sa fii model FashionTV? Daca iti doresti sa beneficiezi de sedinte foto gratuite, de job-uri in modelling si frumusete si sa participi la evenimentele FashionTV din tara si strainatate, inscrie-te in Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuitparticipa la casting-urile din Caravana FashionTV si aplica la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, arhiva personala