Diana Croitor, model Fashiontv, este câștigătoarea acestui an a titlului de frumusețe Miss Litoral.

Frumosul model din Republica Moldova are 19 ani și o înălțime perfectă pentru podium – 1.77 m. Tânăra absolventă a liceului Iulia Hașdeu și-a făcut deja debutul în televiziune, lucrând ca asistentă de platou la show-ul ”Da sau nu”.

Însă cea mai importantă realizare a Dianei a fost faptul că a fost recrutată de echipa Fashiontv Moldova, prin intemediul căreia a și ajuns să participe la Miss Litoral. Titlul dobândit îi oferă astfel oportunitatea de a reprezenta România la concursul Miss Fashiontv Black Sea, la concursul Miss Fashiontv din China și de a participa la evenimentele Fashiontv din Singapore, Bali, Dubai și Hong Kong.

Diana este pasionată de sport, practicând baschetul de la vârsta de 12 ani. În viitor își dorește să ăși aducă aportul în societatea contemporană, să reușească să facă acte de caritate și să deschidă o asociație pentru animalele abandonate.

Motto-ul Dianei este: Nimic nu este imposibil pentru cel care încearcă!

Și pe bună dreptate, aceasta consideră cu ingredientul principal al succesului este munca zilnică asupra personalității și aspirațiile de a-ți duce la îndeplionire visurile.

Diana le sfătuiește pe tinerele aspirante la o carieră în lumea modellingului să aibă încredere în propriile puteri, să nu se descurajeze ușor, să înțeleagă că fiecare femeie e unică și frumoasă în felul său, să se iubească pe sine și să aibă grijă atât de exterior cât și de interior.