De la Miss Universitas la Miss Europe – Andreea Mateescu, o poveste de succes

Andreea Mateescu este câștigătoarea ediției de anul trecut a concursului de frumusețe Miss Universitas by Fashiontv. Între timp, ea a adăugat încă un titlu de frumusețe la palmaresul ei de model, unul impresionant, și anume cel de Miss Europe 2018.

Miss Universitas promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din România, în cadrul unui concurs anual care nominalizează 30 dintre cele mai frumoase studente din România, apreciate de un juriu de specialiști și personalități din domeniul fashion.

Anul trecut, frumoasa studentă de nota 10 a Academiei de Studii Economice – secția FABIZ, Andreea Mateescu a purtat coronița câștigătoare a concursului Miss Universitas, lucru care a făcut-o să se remarce în preselecțiile pentru concursul internațional Miss Europe.

De pe scena Miss Universitas, pe scena Miss Europe

Andreei nu i-a fost greu să impresioneze juriul cu frumusețea și personalitatea ei aparte, lucru care a făcut-o să câștige marele premiu al serii – o bijuterie în valoare de 20.000 $ de la Mouawad – producător exclusiv de bijuterii pentru showurile Victoria’s Secret.

Concursul s-a desfășurat sub sloganul ”Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, actorul hollywoodian Armand Assante, sau producători de filme precum Ciro Orsini şi Julius Nasso. Andreea este deja la al patrulea titlu de frumusețe, însă Miss Fashiontv Europe este de departe cel mai important din cariera ei de model.

O dată cu câștigarea marelui titlu de frumusețe, Andreea se bucură de întreaga susținere Fashiontv, atât național cât și internațional. Frumoasa Miss Europe a avut deja parte de prezentări de modă, photoshootinguri alături de profesioniști din industria fashion, și călătorii la cele mai importante evenimente organizate de Fashiontv în întreaga lume.

Dacă vrei să participi la ediția 2019 a Miss Universitas, înscrie-te prin formularul de mai jos.

Miss Universitas Photoshoot