Miss Fashiontv Europe din cadrul Fashiontv Spring Festival a adus împreună pe aceeași scenă 30 de concurente din toate țările Uniunii Europene, cât și o concurentă din China. Tinere modele sau modele aspirante din Lituania, Ungaria, Serbia, Franța, Grecia, Anglia, Italia, Olanda, Irlanda, Cehia sau Luxemburg s-au întrecut pentru titlul de Miss Fashiontv Europe.

Marele premiu al serii – o bijuterie în valoare de 20.000 $ de la Mouawad – producător exclusiv de bijuterii pentru showurile Victoria’s Secret – a fost câștigat de românca Andreea Bianca Mateescu, reprezentată de agentia Fashiontv Romania. Andreea este deja la al patrulea titlu de frumusețe, însă Miss Fashiontv Europe este de departe cel mai important din cariera ei de model.

Pe lângă impresionanta bijuterie alcătuită din sute de diamante, oferită de MOUAWAD, Andreea a mai câştigat 300 FTV Coins oferiţi de Fashiontv şi Michel Adam, lucru care îi conferă acces în comuntatea exclusivistă FTV Coin Deluxe, un concept nou marca Fashiontv lansat în premieră pe scena Fashiontv Spring Festival. Titlul de frumuseţe câştigat de Andreea îi va asigura de asemenea prezenţa la Săptămâna Modei din Hong Kong, Paris, Londra, New York, precum  şi participarea la lansarea FTV Coin Deluxe din Monaco.

Concursul s-a desfășurat sub sloganul ”Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, actorul hollywoodian Armand Assante, sau producători de filme precum Ciro Orsini şi Julius Nasso.

Dacă îți dorești și tu să participi la cele mai importante concursuri nationale de frumusete precum Miss Europe, Miss Romania, Miss Litoral, Miss Black Sea, la ședinte foto și filmari în Paris, Milano, Monte Carlo, Londra, Viena, Cannes, Hong Kong și alte destinatii fashion ale globului, la reclame și campanii publicitare naționale și internaționale pentru produsele Fashiontv – FTV Eyewear, FTV Cosmetics, FTV Coin Deluxe, sau la cursuri de actorie, prezentatoare tv, marketing, turism și PR, înscrie-te prin formularul de aici (click) și vei fi contactată de echipa Fashiontv în cel mai scurt timp.