Cine este Miss Jupiter 2014? O tânără de 19 ani specială și cu pasiuni destul de neobișnuite! Bucureșteanca Alina Georgescu face echitație, studiază la facultate meteorologia și iubește să meargă pe aerodromuri la mitinguri aviatice.

Frumoasa brunetă este studentă în primul an la Facultatea de Geografie, unde și-a ales ca specializare meteorologia. Pentru că de mică și-a dorit să devină model. A privit mereu cu entuziasm podiumurile internaționale ale modei și a început să o admire pe Cara Delevingne, pentru personalitatea ei dezinvoltă. Alina și-a încercat norocul și a participat la un casting Fashiontv. Așa a ajuns să prezinte în repetate rânduri alături de Fashiontv și, în această vară, la evenimentele exclusiviste organizate pe catwalk-ul Fashiontv din Mamaia.

„Sunt o persoană activă, iar una dintre activitățile mele preferate este sportul, în special echitația. Obișnuiesc să merg deseori pe aerodromuri, la mitinguri aviatice, unde îmi doresc să surprind cele mai frumoase fotografii. Nu numai de la sol, dar și din interiorul avioanelor prezente, în care mă urc pentru aderenalină”, ne povestește Alina.

alina-georgescu-miss-jupiter-fashiontv-2.jpg

Descoperă profilul Alinei din Comunitatea Fpeople.ro!

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, arhiva personală