Determinare, ambiție, seriozitate, atitudine. Sunt calități esențiale pentru orice tânără care își dorește o carieră în modelling, iar modelul Fashiontv Aliona Barbei este cel mai bun exemplu de reușită. Titlul Miss Mamaia pe care l-a obținut în concursul Miss Litoral 2014 este o garanție că o vom vedea din ce în ce mai des în lumina reflectoarelor pe frumoasa brunetă din Chișinău în vârstă de 20 de ani.

Visează ca, la un moment dat, să își întemeieze o familie și să aibă propria afacere, însă are și alte planuri mari și imediate. Profesional vorbind, viitorul Alionei se leagă de Fashiontv, iar cariera ei în modelling este acum o prioritate. Datorită importantului titlu obținut, ea va apărea în clipurile de promovare a stațiunii Mamaia și va deveni lider al grupului de modele Fashiontv la evenimente exclusiviste organizate de Fashiontv în cele mai hot destinații ale lumii, în peste 190 de țări.

Vezi aici toate câștigătoarele Miss Litoral 2014!

O definește stilul clasic, evită culorile tari, iar din geantă nu-i lipsesc niciodată rujul roșu și mascara. Pe lângă modelling, Aliona mai are o pasiune, pictura. Un talent pe care spune că l-a moștenit de la tatăl ei. Pictează în ulei și acuarelă, dar îi place să realizeze și portrete în creion. Studentă a Facultății de Turism de la Universitatea din Chișinău, Aliona susține că, pentru a avea success pe catwalk, este nevoie să ai un stil de viață sănătos. Se descrie drept o tipă energică, responsabilă, care nu se abate de la sport și de la dieta sănătoasă.

aliona-barbei-miss-mamaia-fashiontv-36.jpg

Aliona e model diamond în Comunitatea Fpeople.ro! Toate modelele Fashiontv au cont, creează-ți și tu!

Ai peste 1,75 metri înălțime și îți dorești o șansă ca a Alionei? Fashiontv va organiza în luna august în Mamaia cel mai important concurs internațional care lansează modele de podium, cu șanse la o carieră pe marile catwalk-uri internaționale: Black Sea Model Awards. Click aici pentru a afla cum te înscrii!

Foto: Alex Matei, arhiva personală.