E una dintre tinerele superbe selectate de Caravana Fashiontv și a strălucit la evenimentele Fashion Summer Festival Mamaia din această vară. Frumusețea Anastasiei Dumbrăveanu și calitățile de model i-au adus titlul internațional F Photomodel în concursul Fashiontv Black Sea Model Awards.

„Am rămas plăcut surprinsă de modul în care am fost inițiată în lumea modei. Vara aceasta petrecută alături de Fashiontv a fost prima mea experiență de acest gen”, afirmă Anastasia, care a venit la Mamaia din Chișinău, orașul său natal. Se caracterizează ca fiind prietenoasă, inteligentă și cu simț artistic, iar noi am adăuga că e extrem de frumoasă, cu o înălțime care se apropie de 1,80 metri și o siluetă suplă și grațioasă. Cam ca a Adrianei Lima, pe care o admiră pentru stilul și frumusețea aparte.

Vezi aici toate câștigătoarele Fashiontv Black Sea Model Awards!

Modelingul nu este singurul domeniu de care Anastasia e interesată. Pentru că desenează cu mare plăcere încă din copilărie, meseria ideală pentru ea consideră că este cea de arhitect. Totodată, e pasionată de streetdance și spune că prima ei calificare în finala unui concurs de streetdance a fost cel mai emoționant moment pe care l-a trăit.

anastasia-dumbraveanu-fashiontv-black-sea-17.jpg

Anastasia e model diamond în Comunitatea Fpeople.ro! Descoperă-i profilul!

Vrei să fii model Fashiontv? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele Fashiontv din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana Fashiontv și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, Marius Nistor