Are 16 ani, o admiră pe Gisele Bundchen și crede că atunci când faci ceea ce îți place atragi energii pozitive. V-o prezentăm pe Andrada Bâra, superba câștigătoare a titlului F Catwalk Model în concursul Fashiontv Black Sea Model Awards 2014.

Cu 1,78 metri înălțime și dimensiuni care o fac potrivită pentru catwalk-urile de modă internaționale, Andrada este o fire puternică și hotărâtă, o calitate care se observă și pe scenă. „Mereu am considerat că în viață trebuie să faci ceea ce îți place, să fii fericit. Suntem ceea ce gândim”, afirmă frumoasa originară din Focșani. Și pentru că admiră oamenii care reușesc să se realizeze pe toate planurile, spune că supermodelul Gisele Bundchen este un exemplu pentru ea, fiindcă are atât o carieră de invidiat, cât și o familie fericită.

„Vara asta am trăit clipe speciale și am legat multe prietenii. Îmi place echipa Fashiontv, am descoperit atâtea personalități diferite aici și am reușit să îmi dezvolt și propria personalitate”, mai spune Andrada.

Stilul vestimentar este o modalitate prin care își poate testa creativitatea. „Mă îmbrac în funcție de starea mea de spirit și de ce fel de persoană vreau să fiu în ziua respectivă. Nu prefer un stil anume, însă mereu m-am simțit mai încrezătoare atunci când m-am îmbrăcat elegant. De asemenea, am o plăcere deosebită în a-mi cumpăra pantaloni, mai ales blugi”, ne-a mai mărturisit frumoasa câștigătoare de la Black Sea.

andrada-bara-catwalk-model-black-sea-fashiontv-3.jpg

Vezi profilul Andradei în Comunitatea Fpeople.ro!

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, Marius Nistor