Andrada este născută în Focșani, însă, în momentele când nu călătorește spre cele mai exotice destinații ale lumii, locuiește în Harghita. În aceste călătorii spre cele mai diverse și frumoase colțuri ale lumii, Andrada a avut oportunitatea să prezinte pentru cei mai importanți designeri sau a participat la evenimente fashion de amploare internațională.

La vârsta de 17 ani, se poate lăuda deja cu un portofoliu impresionant. Cu toate acestea, se dedică cu aceeași atenție și în egală măsură și școlii. Este elevă la un liceu teoretic, profil real, și se pregătește deja pentru bacalaureat. Deși școala este pe primul plan, își face timp și pentru mișcare în aer liber și sală. De asemenea, își face timp și pentru pasiunea ei, Fashiontv. Andrada se află deja de 3 ani în echipa Fashiontv, alături de care a participat de trei ori la concursul Miss Black Sea, unde a fost premiată de fiecare dată.

Spre deosebire de majoritatea fetelor de vârsta ei, Andrada este o fire cât se poate de complexă și analitică. Pasionată de filosofie, Andrada este extrem de receptivă la observarea evoluției ființei umane pe plan interior și este interesată de dezvoltarea personală.

Pentru viitor, Andrada vrea să devină o femeie puternică și independentă. Plănuiește să urmeze cursurile facultății de drept, pentru că ar vrea ca într-o zi să devină judecător. Pentru a-și împlini acest vis, e dispusă să lase întemeierea unei familii pentru mai târziu, concentrându-se pentru început pe carieră.

Andrada spune că nu are un model anume în viață, însă există o categorie de persoane pe care le admiră și de unde își găsește inspirația, oameni care au reușit atât în ceea ce privește cariera, dar și pe plan sentimental, oameni educați, cu principii sănătoase. Multe dintre acestea le-a cunoscut o dată cu colaborarea Fashiontv. A avut oportunitatea să cunoască numeroase persoane cu destine strălucite, modele de viață care au reușit să scrie la rândul lor povești de succes. Din acest motiv, Andrada susține că diversitatea este extrem de importantă!

Andrada consideră că ingredientele succesului sunt hotărârea, seriozitatea, perseverența, diplomația, dar și gândirea pozitivă și o stare de spirit optimistă. La urma urmei, suntem ceea ce gândim! Viața este compusă din micile momente de zi cu zi, și o atitudine pozitivă și deschisă îți pot înlesni drumul spre succes. „Time has a wonderful way of showing us what really matters. Viata mi-a demostrat asta mereu!”, spune cu seninătate și optimism Andrada.

O tânără ce a reușit deja performanțe incredibile pentru cineva de vârsta ei, Andrada consituie un exemplu și o inspirație pentru generația ei. Mesajul ei pentru tinerele aspirante la meseria de model este ca acestea să aibă răbdare, să fie atente la oportunitățile care se deschid în jurul lor, să gândească pozitiv, să aibă o atitudine optimistă față de lucruri și situații noi, dar mai ales să profite la maxim de fiecare secundă. Prezentul este singurul lucru sigur!