Brandul italian de design de interior Natuzzi a deschis un nou showroom în Băneasa Business & Technology Park.

Inaugurarea a fost marcată printr-un eveniment la care a fost prezentă o mare parte din lumea mondenă a Bucureștiului. Andreea Esca, Camelia Sucu, Amalia Nastase, Monica Badea, Nadina Campean, Albertina Ionescu, Raluca Lazaruț dar și alții, au fost alături de Pasquale Natuzzi Junior, noul Brand Ambassador al Grupului Natuzii, cât și fiul proprietarului brand-ului, care au venit special la București pentru a sărbatori deschiderea oficială.

Noul showroom măsoară 350 de metri pătraţi şi găzduieşte două colecţii: Natuzzi Re-vive şi colecţia de canapele şi paturi Natuzzi. Colecțiile Natuzzi sunt produse exclusiv în Italia, unde compania controlează tot ce ține de design, materiale și culori, fiind totodată punctul esențial de inspirație.

În portofoliul Natuzzi se găsesc colecții de paturi și lenjerii de pat, fiind cea mai noua și importantă frontiera pe care brand-ul a depășit-o, dar și piese de design, de la comode, mese sau corpuri de iluminat. Numele Natuzzi Italia a fost asociat cu pielea, fiind materia cea mai folosită în producția pieselor de mobilier, brand-ul și-a extins, an de an, colecția de materiale, texturi si culori.

O altă supriză oferită de Natuzzi pentru clienții săi a fost lansarea unui nou fotoliu care are încorporat un sistem recliner, reprezentând o nouă direcție globală pentru design-ul companiei.