Sigura pe ea, cu o voce suava dar hotarata si un chip inzestrat cu o simetrie demna de titlul de miss pe care l-a castigat, Andreea Giurea, Miss Litoral 2013, ne-a vorbit despre planurile ei de viitor si despre cum e viata ei, la 18 ani. Mai mult, a realizat pentru noi o sedinta foto in exclusivitate. Pe malul Marii Negre, unde se simte acasa.

Imagini din concurs cu Andreea si celelalte participante la Miss Litoral 2013 vezi aici

“Presa a scris ca sunt din Calarasi, insa eu m-am nascut in Constanta. Am crescut in Constanta pana la 7 ani, iar apoi familia mea a luat decizia de a ne muta”, afirma Andreea. Nu au plecat prea departe de litoral, asa ca Andreea face deseori drumul spre mare, in weekend-uri vara cu prietenii si cu parintii in vacanta. Iar la anul, cand va termina liceul, va da la Psihologie in Constanta, “pentru ca este orasul meu de suflet”.

Singura la parinti, Andreea este hotarata sa studieze psihologia, acesta fiind unul dintre domeniile care o pasioneaza. Si vorbeste cu multa convingere despre pasiunile ei. “Peste cinci ani, ma vad cu facultatea terminata, avand propria afacere si poate si o cariera in tv. Mi-ar placea sa realizez o emisiune de divertisment”, ne spune, adaugand ca “Personalitatea a fost atuul meu principal in castigarea titlului de Miss. Am o personalitate destul de puternica si cred ca lucrul asta s-a vazut pe podium.” Cat de greu sau cat de usor este sa porti un titlu de Miss? – “M-am obisnuit foarte usor cu situatia, iar asta se datoreaza faptului ca imi place mult ceea ce fac.”

54058__dsc0014.jpg

Pasiunea Andreei pentru moda inseamna, in ordine aleatorie: sedintele foto pentru El Diva, magazinul de creatii vestimentare din Calarasi al carei imagine este, Naomi Campbell – pe care o admira, postul fashiontv pe care il urmareste. In echipa de modele FashionTV a ajuns intamplator, in primavara lui 2013, dupa ce scouterii FashionTV au ajuns la ea in liceu si au chemat-o la casting-ul organizat de Caravana FashionTV in Calarasi. La scurt timp dupa, era pe litoral si filma pentru clipul Loredanei, “Viva Mamaia“, in care o puteti si vedea alaturi de Cabron, Alex Velea si Radu Mazare. Tot cu echipa FashionTV Andreea a plecat si la Cannes, unde a participat la evenimentele organizate in vecinatatea covorului rosu al celui mai important festival european de film.

54082__dsc0387.jpg

54098__dsc0476.jpg

Foto: Marius Nistor pentru Fpeople.ro