Andreea Mirică a câștigat titlul Miss Turism în concursul Miss Litoral 2014. Timp de un an, o vom vedea în toate campaniile de promovare a stațiunii Mamaia și a altor destinații turistice din Romania.

Andreea a debutat pe catwalk chiar în ziua în care a împlinit 14 ani. Stilul și frumusețea au ajutat-o să se facă remarcată, iar în urma participării la Summer Fashion Festival din 2012, Andreea a mai câștigat premii precum Miss Fotomodel și Miss FTV Energy Drink.

De asemenea, frumoasa bucureșteancă a fost aleasă să participe la evenimente exclusiviste din Monte Carlo, Viena și Cannes, chiar în timpul festivalului de film. Așa a început povestea de succes a Andreei Mirică, o tânără de 21 de ani, cu dimensiunile 85-60-94, studentă la SNSPA.

Sportul și o alimentație sănătoasă sunt secretele care o ajută să se mențină într-o formă maximă, ne-a mărturisit Andreea. Pe lângă cei doi litri de apă pe zi, modelul merge la sala de sport de minimum trei ori pe săptămână. Pentru un ten perfect, nu-i lipsește din geantă apa termală, iar pentru a avea un păr strălucitor, manechinul se bazează pe uleiul de măsline. Acestea ar fi câteva dintre secretele de frumusețe ale Andreei.

74974_miss_litoral_2014_fashiontv-29.jpg

Andreea e model diamond în Comunitatea Fpeople.ro! Vezi profilul ei și creează-ți și tu cont!

Vrei o șansă ca a Andreei? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusete și să participi la evenimentele Fashiontv din țară i străinătate, înscrie-te în comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana Fashiontv și aplică la joburile din serviciul Fashion Jobs.