Anne Hathaway va primi luna viitoare premiul Hastry Pudding pentru femeia anului, din partea sectiei de teatru a Universitatii Harvard. Iar ceremonia nu seva incadra in normale clasice cu care am fost obisnuiti.

Conform traditiei universitatii, actrita va primi o oala de budinca pentru ca apoi sa conduca parada traditionala prin Harvard Square. In fiecare an, cate o personalitate publica primeste un astfel de premiu si trebuie sa treaca prin mai multe probe inedite.

Anul trecut, Renee Zellwegger a imbracat un costum care o transforma intr-o femeie obeza iar actorul James Franco a muls o vaca gay.

De-a lungul timpului, mari actori ai lumii au fost premiati in astfel de metode inedite: Meryl Streep, Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Scarlett Johansson, Christophher Walken, Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford, Steven Spielberg, Anthony Hopkins, Bruce Willis,Ben Stiller.

Anne Hathaway este prezenta si in lista celor mai bine imbracati oameni ai planetei in 2009. Citeste mai multe despre acest top aici.